• Fysisk butik / shop Tor-Fre 11 - 17 & Lør-Søn 10 - 16
  • + Online instagram hele ugen / all week
  • +45 26 82 06 09
  • Hovedgaden 1, 5853 Ørbæk

Antik, Retro, Design, Kuriosa

Husfryd er 600 kvadratmeter butik fyldt med håndplukket fryd til din boligindretning - til reelle priser
+
Shop online på instagram og facebook søg blot efter butikhusfryd
Husfryd er en antikforretning, en retro shop, en vintage butik en… kært barn har mange navne.
Vi bor på Fyn, men vi køber og sælger gerne fine fund til reelle priser i hele landet. Vi tilbyder også muligheder for levering til hele Danmark,

I Ørbæk på Østfyn har vi fyldt de charmerende lokaler på den mere end 145 år gamle tidligere kro. Det er blot en kort tur fra motorvej E20 afkørsel 46 Nyborg Vest. Vi har gratis parkeringsplads for kunder lige uden for døren. Ørbæk ligger kun en kort tur fra både Nyborg, Svendborg, Ringe og Odense.

Do you have a store in another country and would like to find Danish treasures to sell - midcentury modern, danish design, retro, vintage? You are welcome to contact us.

HAR DU TING, DU ØNSKER AT SÆLGE?
Vi køber hele og halve indbo samt enkeltdele. Fra top design til skønne ting uden navn. Dødsbo købes. Vi køber også hele og halve dødsbo, og vi kan tilbyde rydning af dødsbo fra a-z. Har du brug for hjælp med dødsbo, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere om de forskellige muligheder, vi tilbyder. Uanset om vi køber enkelte ting af dig eller et helt indbo, vægter vi reelle priser, smilende service og ordnede forhold. Derfor er vi naturligvis godkendt af myndighederne, som det kræves for man må handle med brugte varer. Det er en del af en reel og sikker handel for dig. Du kan læse mere om, hvad vi køber og hvordan under "Vi køber" i menuen.

Velkommen til
Christian
Købmand
ZURÜCK NACH OBEN