• Shop Online på instagram & facebook hele ugen / all week
 • +45 26 82 06 09
 • Vi bor på Østfyn mellem Nyborg og Svendborg

Vi køber hele og halve indbo samt enkeltdele

Fra top dansk design til skønne ting uden navn - Vi køber og sælger i hele Danmark

We also gladly sell to colleauges from other contries. You are welcome to contact us. 

 • Vi køber både møbler, lamper og småting.

 • Vi køber hele og halve indbo samt enkeltdele.

 • Vi køber dødsbo og rydder dødsbo.

 • Vi køber og sælger i hele Danmark.

 • Vi er godkendt af myndighederne. Det er en del af en reel og tryg handel også for din skyld. 

KLIK HER OG SE VORES / CLICK HERE AND SEE OUR:
Åbningstider, adresse, kontakt / Hours, address, contact


Netop nu er vi særligt interesserede i

 • Møbler i teak og palisander samt lys eg

 • Lamper

 • Design-møbler og lamper 

 • Retro-møbler såvel som pynteting

 • Keramik og porcelæn 

 • Landlig romantik – eksempelvis gamle køkkenskamler, køkkenborde, vitriner, tallerkenrækker og meget mere.

 • Guld og sølv

Men vi har generelt interesse i mange typer af “indbo”, så ring eller skriv blot til os. Det kan være møbler, lamper, keramik, porcelæn, pyntegenstande, kuriositeter, samlerobjekter gammelt butiks- og fabriksinventar, retro, antikviteter, vintage, dansk design, finurligheder og meget mere. Vi tilbyder også køb af dødsbo samt tilbyder tømning af dødsbo. Kontakt os blot det er uforpligtnende og koster ikke noget!

Reelle Priser
Vi giver den bedst mulige pris, vi kan give. Det er naturligvis ingen hemmelighed, at vi skal kunne opnå den nødvendige avance, når vi sælger dine skønne ting videre, men vi tror på at en god handel er en handel, der gør alle glade - dig, os og kunden der køber af os. Så husk at få vores bud på dine ting, inden du sælger. Uanset om det er “Wegner” eller “Verner”. Det er uforpligtende og koster ikke noget. 

Dødsbo købes og behandles med respekt
Det kan virke meget uoverskueligt at stå i den situation, hvor et helt dødsbo skal ordnes. Lad os hjælpe. Vi kan tilbyde hjælp fra A-Z med dødsbo. Det betyder, at vi enten kan komme og købe nogle udvalgte ting hvorefter, du selv ordner resten, eller vi kan stå for at tømme hele dødsboet.

Ordner vi det hele for dig, sørger vi naturligvis også for bortskaffelsen af de ting, der ikke kan sælges. Sidst men ikke mindst kan vi også tilbyde rengøring efter oprydningen. Det gælder uanset om der er tale om et dødsbo i form af et hus, en lejlighed eller måske et værelse på plejehjemmet.

Uanset hvor vi kommer, lægger vi stor vægt på en høflig og ordentlig optræden.   

Gammelt butiks- og fabriksinventar
Måske har du en butik, en fabrik, en gård eller noget helt fjerde, hvor der står gammelt inventar, reklameskilte, giner, kasser eller ..? Kontakt os blot og lad os fortælle dig, om du har penge stående i gemmerne.

 

Du kan tjene penge på 2 måder

1. Lad os købe dine ting direkte

Vi kommer og kigger på det, du gerne vil sælge, og hvis tingene er interessante for os, fortæller vi dig en købspris. Når vi er enige, får du pengene, og vi tager tingene med. Fordelene ved denne måde er, at du får penge med det samme, og du slipper for den store usikkerhed, det kan være at sælge på auktion. Når hammeren falder på en auktion, er din ting solgt uanset om du har fået en pris, du er glad for eller ej. Det er ikke tilfældet, når du handler med os. Her kan du altid sige nej. 

2. Kommissionssalg – Designmøbler og lamper

Har du designmøbler og lamper kan vi eventuelt tilbyde dig kommissionssalg. Generelt vil du ved et kommissionssalg få en højere pris, end vi vil kunne give dig ved kontant køb. Men du vil ikke få penge før, dine ting er solgt, og vi kan ikke garantere dig et hurtigt salg eller at tingene bliver solgt, som hvis du sælger direkte til os. Derudover vil du ved kommissionssalg fortsat selv have ansvaret for dine ting.

Ligesom hvis du sælger kontant til os undgår du med kommissionssalg risikoen ved at sælge på auktion. Ved kommissionssalg hos os vurderer vi en pris, som du godkender, inden vi påbegynder salget. Hos os er der ingen hammer der falder hvorefter varen er solgt uanset, om du har fået en pris, du er glad for eller ej. Vi kan sige nej på dine vegne, og vi har tid til at vente på rette køber.

Ved kommissionssalg får du penge, når møblerne er solgt. Vi kan ikke garantere, at det kan lade sig gøre at sælge tingene, eller sige hvor lang tid, det vil tage. Men vi kan garantere, at vi altid gør vores bedste for at tingene bliver solgt hurtigst muligt.

Kontakt os blot, så snakker vi om mulighederne. Der er uforpligtende og koster ikke noget.

Link til: "Åbningstider Adresse Kontakt

Venlig hilsen

Christian
Købmand

BACK TO TOP