• Fysisk butik / shop Tor-Fre 11 - 17 & Lør-Søn 10 - 16
  • + Online instagram hele ugen / all week
  • +45 26 82 06 09
  • Hovedgaden 1, 5853 Ørbæk

Vi er godkendt af myndighederne

Her kan du læse om:

  • Vores bevilling
  • Vores handelsbetingelser
  • Moms/Skat


I Husfryd tror vi på at det bedst kan betale sig at drive en reel forretning. Derfor er vi naturligvis både registreret hos SKAT (Skat og Moms) og POLITIET (I Danmark skal man have bevilling til handel med brugte varer.) 
Det er med til at sikre dig en reel handel. 
Læs mere nedenfor.


BEVILLING
I Danmark skal man have bevilling uanset om man har en butik på fuld tid eller "blot" som hobby. Det er medvirkende til at gøre livet sværere for tyveknægte, der forsøger at afsætte stjålne effekter, hvilket igen forhåbentligt er med til at nedsætte risikoen for indbrud også hjemme hos dig. Derudover er det er med til at sikre at man som forretning husker skat og moms, hvilket igen er med til at holde samfundets hjul i gang.

Når du er bevidst om hvem, du vælger at handle med - både når du køber, og når du gerne vil sælge dine brugte ting - er du også med til at gøre livet svære for tyveknægte, og du er med til at sikre et reelt marked for antik, retro, design og genbrug. Tak!

Bevillingen til handel med brugte varer skal stå/hænge synligt i butikken, så du kan se den.

Du kan på sin vis betragte bevillingen på samme måde som Smiley'en hos restauranten eller bageren.   


HANDELSBETINGELSER
Alle varer der sælges via denne hjemmeside og i den fysiske butik er brugte varer, der kan være behæftet med fejl, mangler og slitage, og der ydes ikke garanti på varerne.

Vi bestræber os på, at beskrive varerne så tydeligt, som vi mener, det er muligt. Her på siden gør vi dette ved hjælp af tekst og billeder. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. 

Til varens pris lægges eventuelle omkostninger i forbindelse med indpakning samt forsendelse/levering. Hvis det er muligt for os at tilbyde gratis indpakning og/eller eventuel gratis forsendelse/levering oplyser vi dette i forbindelse med din bestilling.  

Fuld information inden du køber
Inden du beslutter dig for at købe gøres du naturligvis bekendt med det totale beløb, du som køber skal overføre til os  = varens pris + eventuel indpakning + forsendelse/levering. 

Varer skal være betalt fuldt ud før indpakning påbegyndes og forsendelse/transport iværksættes. 

Returmulighed
På varer købt via hjemmesiden ydes der 14. dages returret. Dog ikke på udgifter til forsendelse/transport herunder indpakning, vi måtte have haft i forbindelse med dit køb. Ønsker du at returnere en vare, du har købt, skal du selv afholde alle eventuelle udgifter der måtte være i forbindelse med at sende varen tilbage til os. Vi skal have modtaget den returnerede vare på vores adresse og godkendt varens tilstand før købsbeløbet minus eventuelle udgifter, vi har haft til forsendelse/transport m.m. tilbageføres til dig. Tilbagebetaling sker alene via almindelig bankoverførsel.

Såfremt varen returneres til os i dårligere stand end den stand varen var i inden, den forlod vores adresse/den stand, den er købt i, betaler køber for udbedring af skaden/skaderne, hvis det er muligt ellers er køber forpligtiget til at erstatte varen. 

Evt. pakkeomkostninger for eksempel indpakning af møbler afholdes af køber.

RESERVERING ONLINE OG AFHENTNING/KØB I BUTIK
Hvis du gerne vil afhente i forretningen, er det naturligvis også muligt. Ønsker du at komme i butikken og se/afhente varen, kan vi eventuelt reservere varen i op til 7 dage. Det afhænger af den enkelte vare. 

BRUGTMOMS
Vi er en reel registreret virksomhed med CVR-nummer (i daglig tale Moms-nummer), som er registreret hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen / SKAT. Alle varer sælges efter den særlige fortjenstmargen ordning – brugtmoms, der er en ordning indenfor køb og salg af brugte varer. Momsen vi betaler, udregnes på en anden måde en traditionel moms, og vores kunder kan ikke fradrage moms. 

BEMÆRK! FORBEHOLD FOR EVENTUELLE FEJL I TEKSTER, PRISER OG UDSOLGTE VARER
Vi tager forbehold for eventuelle fejl i tekster, priser samt at varer, der vises på hjemmesiden og andre online steder, kan være solgt.  

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Kontakinformation findes nederst på siden og på siden "Åbningstider Adresser Kontakt"

Venlig hilsen

Christian Muhs
Købmand og Indehaver

ZURÜCK NACH OBEN